Livrare și plată

Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare a www.ambalajultau.ro. Fiind de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea in cadrul magazinul virtual.

La plasarea corecta a comenzii primiti automat formularul de comanda cu numar de inregistrare. Vom raspunde in maxim 24 h cu informatii despre stadiul comenzii. Daca nu primiti in acest interval nici un e-mail sau telefon din partea noastra inseamna ca nu ati plasat corect comanda, iar aceasta nu va fi inregistrata si onorata. Va rugam sa retineti aceste detalii.

Comenzile sunt preluate atat on-line, cat si telefonic, urmand toti pasii de inregistrare si plasarea comenzii; contactul rapid este pentru informatii tehnice, recomandari sau diverse cereri speciale.

Coletele le livram prin intermediul colaboratorilor nostri:
Fan Courier: www.fancurier.ro; Palle-EX: www.pallex.ro; DPD Courier: www.dpd.ro;

In cazul comenzilor mari, compania noastra va poate asigura transportul produselor comandate cu mijloace proprii, iar costul de transport fiind reprezentat de contravaloarea combustibilului utilizat la transportul produselor. Exceptie de la aceste conditii fac oreasele Iasi si Piatra Neamt, acestea beneficiind de transport gratuit pentru comenzi de minim 1500 LEI

Comenzile plasate pana in ora 12:00 pot fi expediate in aceeasi zi, daca sunt in stoc ambalajele solicitate.
Comenzile plasate vineri vor fi procesate si expediate luni, in saptamana urmatoare.
Livrarea se face dupa confirmarea comenzii si in limita stocului disponibil sau a programarii la productie a ambalajelor comandate. Termenul de onorare al comenzilor variaza intre 5-7 zile lucratoare.
Livrarea se face  in functie de programul si disponibilitatea Fan Courier, DPD Courier, Pall-Ex din zona destinatarului.
Din momentul expedierii furnizam AWB-ul (nr de urmarire) expeditiei si livrarea va fi in responsabilitatea agentiei Fan Courier, DPD Courier sau Pall-Ex din zona destinatara.

Comanda minima pe site este de 100 Ron, cumulat din produsele dorite + cost transport in functie de kg.
Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda care nu indeplineste acest criteriu.
Plata poate facuta in sistem Ramburs, card online sau Transfer Bancar.
Pentru comenzi cu o valoare mai mare de 1.000 Ron sau pentru gama personalizate ne rezervam dreptul de a cere un avans de 50% din valoare comenzii si restul platii la livrare.
Pentru comenzi mai mari sau colaborari pe termen lung, preturile se negociaza si se pot acorda termene de plata (plata la termen) cu garantii (bilet la ordin sau fila CEC).

Livram ambalaje in toata tara.

Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar, in functie de costurile materiei prime si de prodcutie.
Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul procesarii acesteia, stocul sa se modifice.

Pentru o navigare corecta va sugeram sa folositi Google Chrome. 

Pentru sugestii si reclamatii va rugam sa contactati reprezentantii firmei la adresa de e-mail comenzi@ambalajultau.ro și vă vom răspunde în max 24 ore.

Radu Ștefan
+40 736 119 514

Oprea Nicolae
+40 748 295 002