CUM ALEGI CARTONUL POTRIVIT!

In general, tipurile de carton predefinite pentru fiecare cutie sau ambalaj din magazinul nostru on-line sunt alese dupa tipul continutului acestui ambalaj, dar daca doriti ca ambalajul dumneavoastra sa fie mai rezistent sau pur si simplu aveti anumite particularitati din acest punct de vedere va punem la dispozitie urmatoarele informatii:

tipuri carton

Oferta noastra contine carton ondulat in 2, 3 si 5 straturi, cu ondule de tip B, C, E si C+B, asa cum este prezentat in tabelul de mai jos. In cazul in care cerintele de ambalare ale companiei dumneavoastra impun carton ondulat cu structuri speciale. In tabel cifrele marcheaza numarul de straturi plane si ondulate din componenta cartonului, iar literele, tipul de hartie sau tipul de ondula, dupa cum urmeaza:

stuctura carton ondulat megacart producator ambalaje din carton copy

ATENTIE

In cadrul paginii noatre web www.ambalajultau.ro veti intalni 3 configuratii pentru culorile tipului de carton. In continuare aveti explicatia detaliata pentru denumirile acestora :

1. Carton Folie – Exteriorul si interiorul sunt de culoare alba (nu este laminat cu nici un fel de folie).

2. Carton Alb – Exteriorul cartonului este de culoare alba si interiorul este de culoare natur (maro).

3. Carton Natur – Exteriorul si interiorul cartonului sunt de culoare natur (maro).

carton folie
carton alb
carton natur

In urmatorul tabel va prezentam tipurile de carton standard folosite in obtinerea ambalajelor si greutatea acestora (g/mp):

TIPUL CARTONULUI ONDULATGRAMAJE (g/mp)
ONDULE ”E”
TFT332
TAFT360
TAFTA380
TALFTA400
ONDULE ”B”ONDULE ”C”
TFT342280
TAFT360360
TAFTA400400
TALFTA420420
ONDULE ”C+B”
T3FT600
TA3FT700

IN CAZ CA MAI AI SI ALTE NALAMURIRI…